Fabros Group

Meistä

Fabros Group on uusiasiakashankintaan ja rekrytointiin erikoistunut yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin tukipalveluita. Teemme töitä tuloslähtöisesti, laadukkaasti ja hyvällä fiiliksellä. Kaikkien palveluidemme tarkoituksena on auttaa kiihdyttämään asiakasyritystemme kasvua. 

“Uuden tekniikan jatkuva kehitys on tuonut mukanaan merkittäviä muutoksia siihen, miten hoidamme päivittäiset asiamme. Moni asia, joka ennen edellytti liikkumista voidaan tänä päivänä hoitaa helposti vaikkapa kotisohvalta käsin. Kun ennen oltiin tottuneita siihen että pankkiasiat hoidetaan kotoa käsin, niin nyt palvelujen laajuus on huomattavasti suurempi. Etätoiminnalla voidaan hakea passi, tehdä lääkärinkäynti, kilpailuttaa sähköyhtiötä tai hoitaa ruokaostokset vaivattomasti.

Etätoiminnassa on useita asiointikanavia ja niitä voidaan jakaa aktiivisiin ja passiivisiin kanaviin. Passiivisessa kanavassa asiakas ohjautuu tai ohjataan käyttämään tiettyä alustaa tai polkua asiansa hoitamiseksi, kun taas aktiivinen kanava perustuu kahden ihmisen reaaliaikaiseen vuorovaikutustilanteeseen. Aktiivisessa kanavassa sekä asiakkaan asioiden hoitaminen että asiakkaan auttaminen ostoprosessissa on huomattavasti tehokkaampaa kun passiivisessa kanavassa.

Fabros Group on Call Center joka uuden tekniikan avustamana ylläpitää ja hoitaa aktiivista asiointikanavaa. Tuotevalikoimaamme koostuu mm. sähkösopimuksista, arvoista, lisäravinteista, kosmetiikasta sekä lehdistä ja kirjoista. Osaava henkilökunta ja iloinen ja kannustava ilmapiiri takaavat hyvän ja laadukkaan tuloksen.

Uskomme että motivoitunut henkilö on tärkein voimavaramme ja siksi panostamme jatkuvasti siihen, että jokainen Fabroslainen on mestari omassa työssä. Meillä jokainen saa koulutuksen omaan tehtävään. Ensimmäiset kolme kuukautta annamme työn ohella koulutuksen asiakaspalvelutehtäviin ja moni onkin tämän koulutuksen avulla löytänyt itselleen uuden mielenkiintoisen ja ihmisläheisen ammatin.

Haluatko Sinäkin tulla mukaan kouluttautumaan itsesi tulevaisuuden ammattiin. Tartu positiivisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä.

Menestys luo menestystä!”

Toimintamme keskiössä on asiakas...

Asiakas on aina prosessiemme keskiössä, olipa kyseessä mikä tahansa palvelukokonaisuus. Palveluidemme tavoitteena on edistää asiakasyritystemme liiketoimintaa ja auttaa heitä kiihdyttämään kasvua tuottamalla heille laadukkaita uusasiakas- tai rekryliidejä. Teemme sovitut projektit sovitussa aikataulussa laadukkaasti – asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

…unohtamatta henkilöstöä!

Tavoittelemme merkittävää kasvua vuonna 2021 ja tätä varten investoimme jatkuvasti henkilöstöömme. Hyvinvoiva henkilöstö on avainasemassa tavoitteiden saavuttamisessa. Tällä hetkellä Fabros Group työllistää 110 henkilöä ja luku kasvaa vauhdilla. 

Työntekijöidemme mielestä parasta heidän työssään on monipuolisuus, yhteisöllisyys, joustavuus, uuden oppiminen ja itsensä haastaminen. 

Keitä asiakkaamme ovat?

Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita monessa eri liiketoimintakentässä.  

Meiltä saat kaikki kasvavan yrityksen palvelut saman katon alta

Onko yrityksesi tavoite kasvaa? Kasvetaan yhdessä! 

Fabros Group Avainhenkilöt

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@fabrosgroup.fi

Timo Soikkeli

CEO

045 122 9400

Jarno Hartikainen

VP

045 135 5475

Vesa Lamminen

Sales Director

050 414 4386

Ilmoittaudu

työnhakijaksi

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan työhaastatteluun.

Mille paikkakunnalle haet?*
Minkälaista työtä haet?*
Jos valitsit etätyö, millä paikkakunnalla voit työskennellä 2 ensimmäisen viikon ajan: