Markkinointiasiantuntija

Osa-aikatyö

Leivälle olisi kiva saada muutakin kuin seitinohut kerros halvinta margariinia? Anna meidän auttaa!

Etsimme opiskelijoita/koululaisia/eläkeläisiä/osatyökykyisiä tai muita aikaansa rajallisesti jakavia työskentelemään osa-aikaisesti kasvavaan markkinointiasiantuntijoiden joukkoomme. Voit olla myynnin ammattilainen jo nyt tai vasta matkalla sellaiseksi. Tämä työ ei katso ikää eikä koulutusta, sillä me tarjoamme kattavan koulutuksen jokaiselle työntekijällemme. Pyrimme muutenkin pitämään työntekijöistämme hyvää huolta, sillä ajattelemme, että hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Työntekijöidemme mielestä Fabros Group onkin mukava, joustava ja rento työpaikka, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä. Käytössämme on myös todella reilu ja motivoiva palkkaus, joka kehittyy koko työsuhteesi ajan.

Tarjoamastamme koulutuksesta on sinulle taatusti hyötyä, sillä teitpä mitä tahansa, neuvottelu- ja suostuttelutaitoja tarvitset aina. Sinulta odotamme ennen kaikkea halua sitoutua ja oppia uusia asioita. Sen lisäksi hyötyä on sinnikkyydestä, tavoitteellisuudesta ja asiakaspalveluhenkisyydestä. Palkan suuruuteen voit suoraan vaikuttaa omalla työlläsi, ja siksi odotamme sinulta myös tervettä kunnianhimoa. Lupaamme, että täysillä yrittäminen palkitaan.

Jos epäröit, työntekijämme Lotta kannustaa sinua:

”Tule ihmeessä kokeilemaan! Tämä työ on antanut itselle paljon. Olen saanut paljon työkokemusta ja kehittynyt ihmisenä.”

Lisää työntekijöidemme terveisiä ja tietoa meistä löydät sivuiltamme www.fabrosgroup.fi.

Lähetä siis hakemus

WhatsAppilla numeroon 050 361 8987, nettisivuillamme www.fabrosgroup.fi tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@fabrosgroup.fi, niin jutellaan lisää!

Pssst…Töitä voi tehdä myös etänä. Ja jos haluat leivällesi vielä paksumman päälliskerroksen, voit aina siirtyä työskentelemään myös kokopäiväisesti. Kurkkaa mahdollisuuksista sivuiltamme www.fabrosgroup.fi.

Ilmoittaudu

työnhakijaksi

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan työhaastatteluun.

Mille paikkakunnalle haet?*
Minkälaista työtä haet?*
Jos valitsit etätyö, millä paikkakunnalla voit työskennellä 2 ensimmäisen viikon ajan: