Markkinointiasiantuntija

Etätyö

Haluaisitko saada kotona puhelimessa höpöttelystä palkkaa?

Etsimme etänä työskenteleviä markkinointiasiantuntijoita kasvavaan joukkoomme! Voit olla myynnin ammattilainen jo nyt tai vasta matkalla sellaiseksi, me tarjoamme kattavan koulutuksen jokaiselle työntekijällemme. Pyrimme muutenkin pitämään työntekijöistämme hyvää huolta, sillä ajattelemme, että hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Käytössämme on myös todella reilu ja motivoiva palkkaus, joka kehittyy koko työsuhteesi ajan.

Etätyöskentely ei suinkaan tarkoita sitä, että joutuisit tekemään töitä yksin. Olet osa markkinointitiimiämme ja pääset mukaan yhteisiin foorumeihin ja kehitysworkshoppeihin kokeneempien tekijöiden kanssa. Esimiehen tuki on yhden hiiren klikkauksen tai puhelinsoiton päässä. Saat käyttöösi modernit työkalut ja avaimet käteen -tyyppisen valmiin konseptin. Tarjoamastamme koulutuksesta on sinulle taatusti hyötyä, sillä teitpä mitä tahansa, neuvottelu- ja suostuttelutaitoja tarvitset aina.

Voit myös työskennellä osa-aikaisesti, jolloin työtunnit sovitaan tilanteesi mukaan. Useat etätyöntekijämme työskentelevät 15‒25 tuntia viikoittain. Toivomme sinulta reipasta asennetta, halua oppia uutta sekä kykyä sitoutua ja työskennellä itsenäisesti. Palkan suuruuteen voit suoraan vaikuttaa omalla työlläsi, ja siksi odotamme sinulta myös tervettä kunnianhimoa. Lupaamme, että täysillä yrittäminen palkitaan.

Jos epäröit, etätyöntekijämme Kari haluaa kannustaa sinua:

”Ota rohkeasti yhteyttä! Tämä työ ei katso ikää eikä koulutusta. Anna mahdollisuus sille, että se on kiva ja hieno juttu. Tämä on kivaa duunia, toivotan kaikki tervetulleiksi!”

Lähetä siis hakemus

WhatsAppilla numeroon 050 361 8987, nettisivuillamme www.fabrosgroup.fi tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@fabrosgroup.fi, niin jutellaan lisää!

Lisää työntekijöidemme terveisiä ja tietoa meistä löydät sivuiltamme www.fabrosgroup.fi.

Ilmoittaudu

työnhakijaksi

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan työhaastatteluun.

Mille paikkakunnalle haet?*
Minkälaista työtä haet?*
Jos valitsit etätyö, millä paikkakunnalla voit työskennellä 2 ensimmäisen viikon ajan: