Markkinointiasiantuntija

Kokopäivätyö

Töitä vailla? Nyt sinulla kävi tuuri!

Etsimme markkinointiasiantuntijoita kasvavaan joukkoomme! Voit olla myynnin ammattilainen jo nyt tai vasta matkalla sellaiseksi. Tämä työ ei katso ikää eikä koulutusta, sillä me tarjoamme kattavan koulutuksen jokaiselle työntekijällemme. Pyrimme muutenkin pitämään työntekijöistämme hyvää huolta, sillä ajattelemme, että hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Työntekijöidemme mielestä Fabros Group onkin mukava, joustava ja rento työpaikka, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä. Käytössämme on myös todella reilu ja motivoiva palkkaus, joka kehittyy koko työsuhteesi ajan.

Tarjoamastamme koulutuksesta on sinulle taatusti hyötyä, sillä valitsitpa minkä alan tahansa, neuvottelu- ja suostuttelutaitoja tarvitset aina. Sinulta odotamme ennen kaikkea halua sitoutua ja oppia uusia asioita. Sen lisäksi hyötyä on sinnikkyydestä, tavoitteellisuudesta ja asiakaspalveluhenkisyydestä. Palkan suuruuteen voit suoraan vaikuttaa omalla työlläsi, ja siksi odotamme sinulta myös tervettä kunnianhimoa. Lupaamme, että täysillä yrittäminen palkitaan.

Jos epäröit, työntekijämme haluavat kannustaa sinua: 

 ”Ehdottomasti kannattaa hakea, tänne vaan! Kaikki opetetaan alusta asti ja annetaan avaimet myyntiin ja muihin elämäntilanteisiin. Täältä ei tyhjin käsin tarvitse lähteä.”

‒ Regina.

 

”Tule ihmeessä kokeilemaan! Tämä työ on antanut itselle paljon. Olen saanut paljon työkokemusta ja kehittynyt ihmisenä.”

‒ Lotta.

Lähetä siis hakemus

WhatsAppilla numeroon 050 361 8987, nettisivuillamme www.fabrosgroup.fi tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@fabrosgroup.fi, niin jutellaan lisää!

Pssst… Jos kokoaikainen työ toimistolla ei ole se, mitä etsit, tarjoamme myös osa-aika- ja etätyömahdollisuuksia. Lue lisää vaihtoehdoista ja työntekijöidemme tarinoita osoitteesta www.fabrosgroup.fi.

Ilmoittaudu

työnhakijaksi

Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan työhaastatteluun.

Mille paikkakunnalle haet?*
Minkälaista työtä haet?*
Jos valitsit etätyö, millä paikkakunnalla voit työskennellä 2 ensimmäisen viikon ajan: